« KMDG-KNSM | Main | MOCKBA_2007 »

NEDERLANDSE SCHILDERS VROLIJKEN MOSKOU OP

778228%2Bs%28120%21x120%21%29.jpg

Een groep Amsterdamse kunstenaars gaat volgende week naar Moskou om in het centrum drie grote gebouwen te beschilderen. Het collectief Kwasten Met De Gasten (KMDG) wordt in zijn klus bijgestaan door vier Russische kunstschilders.

De klus moet volgens een zegsman van KMDG in negen dagen geklaard zijn. De spectaculaire klus vindt plaats in het kader van RozaMira, een kunstenfestival dat jaarlijks in Moskou plaatsvindt.

Evenement

Een van de belangrijke doelen van het evenement is om de grijze Russische hoofdstad wat meer kleur te geven. Het thema van dit jaar, Brazilië, vormt ook het uitgangspunt voor het schilderwerk van de Amsterdammers.

De burgemeester van Moskou, Joeri Loezjkov, verricht 18 september hoogstpersoonlijk de onthulling van de beschilderde gebouwen.

(c) ANP

Comments (7)

royalsteez:

Teringski...lekker gaste! Nas drovje danmaar en ROCKON!!!!

Aight gasten, ik ga er van uit dat er bikkelhard gereprasent gaat worden. En Yves ik ver wacht meer geile groupie picas!!!

Hé gasten! Veel plezier. Misschien hebben jullie nog wat aan deze link: http://www.russischinrusland.nl/woordenlijst.htm, en anders lukt het wel met wat wodka's in de russische banja's!

MOOI! Veel succes gasten en veel Fun also! (gaat Box ook mee? Met wie moet ik lullen dan?)

DHM:

jaha, reprezent die kmdg in dat vodka land! word een hoop werk gasten :-)

davideo:

jiehaaaa.ken nie wachtuhhhh...hou deze blog in de gaten!!!!

naad:

LET' ROCK N" ROLLLLLLL

Post a comment

(If you haven't left a comment here before, you may need to be approved by the site owner before your comment will appear. Until then, it won't appear on the entry. Thanks for waiting.)

About

This page contains a single entry from the blog posted on September 6, 2007 12:03 PM.

The previous post in this blog was KMDG-KNSM.

The next post in this blog is MOCKBA_2007.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35